CRM 2011 Online, fetch xml og forhåndsdefinerte parametere

Om du ikke har erfaring med å skrive rapporter  til CRM 2011 Online med fetch xml, anbefaler jeg denne bloggartikkelen.

Tips:

– Men grunnen til at jeg satt meg ned for å skrive et lite blogginnlegg nå var egentlig ikke for å lage en oppskrift på hvordan man bruker Fetch XML til å skrive rapporter, men for å dele mine erfaringer med å bruke forhåndsdefinerte parametere i denne type rapporter. Jeg har brukt mye tid i dag på å lese mye feil i diverse forum og blogger. Løsningen viste seg å være veldig enkel.

Behovet mitt var å lage en fetch xml rapport som var kontekstavhengig, – en rapport som kjørte kun på valgte fakturaer og ikke alle fakturaer.

Fra CRM 3 og 4 husker vi prefikset CRMAF_, men i CRM 2011 fungerer ikke dette, -Jeg forsøkte meg på ulike kombinasjoner av parametere og filtere, men fikk ikke ønsket resultat før jeg fant denne siden på TechNet.

Her er en en nedstrippet versjon av min xml som gir meg en rapport som kjører kun på valgte fakturer:

<fetch version=»1.0″ output-format=»xml-platform» mapping=»logical» distinct=»false»>
  <entity name=»invoice» enableprefiltering=»true» prefilterparametername=»CRM_FilteredInvoice»>
      <attribute name=»invoiceid» />
  </entity>
</fetch>

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s