SharePoint

SharePoint = Effektiv samhandling
En forutsetning for god samhandling er at alle involverte benytter et felles sett med prosesser og verktøy som gir åpne og fleksible muligheter for kommunikasjon og informasjonsdeling. Samtidig må informasjon samles, registreres og sikres slik at tilgang kan gjøres enkelt og intuitiv samtidig som tilgangsregler ivaretas.
Skill benytter Microsoft SharePoint som plattform for å levere moderne, tilrettelagte samhandlingsløsninger og har mange års erfaring med å levere SharePoint som plattform for intranett, ekstranett og interne verdiskapende løsninger i store og små bedrifter. Les mer om hva Skill mener med SharePoint.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s